Hoppa direkt till innehåll

TJÄNSTEGUIDEN

Tillgänglighetsredogörelse

Affärsverken står bakom den här webbplatsen
Affärsverken ansvarar för webbplatsen. Webbplatsen används också av Miljöteknik, Karlshamn energi och Torsnet. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Denna tillgänglighetsredogörelse beskriver hur affarsverken.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.
Hur tillgänglig är webbplatsen
Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.
Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?
Om du behöver innehåll från affarsverken.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du kontakta oss via e-post till , eller ringa kundservice 0455-783 75 så hjälper vi dig.
Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet
Om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss via e-post till eller via formuläret på denna sida så att vi får veta att problemet finns.
Tillsyn
Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter eller din begäran om tillgängliggörande av innehåll kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.
Innehåll och funktioner som inte är tillgängligt
Popup-funktioner ska kunna hanteras och stängas av alla
Möjliggör röststyrning av knappar och kontroller
Ge förslag på hur fel kan rättas till
Testningen är gjord av Eklundh som står bakom webbplatsens utveckling och ovan är baserat på deras testresultat.